Ruud Janssen, jedna z najważniejszych postaci w światowej branży spotkań, założyciel i dyrektor zarządzający TNOC (The New Objective Collective) , rozpoczął zajęcia na zinternacjonalizowanym kierunku Turystyka i Rekreacja w Grupie Uczelni Vistula. Przez najbliższe dwa semestry będzie przyjeżdżał na tygodniowe sesje, wykładając IT and Strategic Management. Do kadry międzynarodowej Turystyki i Rekreacji dołącza jeszcze m.in dr Christos Anagnostopoulos z Molde University College w Norwegii oraz, Rob Davidson z brytyjskiej MICE Knowledge.

Program zinternacjonalizowane Turystyki i Rekreacji stworzono we współpracy z czterema uczelniami z Unii Europejskiej i Stanów Zjednoczonych. Studenci kształcą się na czterech specjalizacjach menadżerskich: hospitality management, event management, sport management i gastronomy management. Będą też odbywali krajowe i zagraniczne staże oraz skorzystają z dwóch szkół letnich. Dla części z nich przewidziano ponad to stypendia pokrywające czesne lub koszty utrzymania.

Program jest współfinansowany z NCBiR w ramach projektu InterTour z Programu Operacyjnego „Wiedza Edukacja Rozwój”. Szkoła Główna Turystyka Turystyki i Rekreacji otrzyma na jego wdrożenie prawie 1 mln 400 tys. zł.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

Godziny pracy w maju 2018:
Poniedziałek – Piątek 10.00 – 17.00
Sobota – nieczynne

Od czerwca 2018

Poniedziałek 10.00 – 18.00

Wtorek 10.00 – 18.00

Środa 10.00 – 18.00

Czwartek 10.00 – 18.00

Piątek 9.00 – 17.00

Sobota 10.00 – 16.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close