Anatolii Bohoriev, student kierunku stosunki międzynarodowe w Akademii Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie, powalczy o tytuł Młodego Kreatywnego Branży Eventowej 2014. Wyniki ogólnopolskiego konkursu organizowanego przez Meeting Planner poznamy 20 marca 2015 r.

Konkurs odbywa się w ramach Meeting Planner Power Awards. Tytuł Młody Kreatywny Branży Eventowej mogą zdobyć osoby, które dopiero zaczynają swoją przygodę z branżą wydarzeń. Anatolii Bohoriev zgłosił do konkursu projekt imprezy dla znanej marki wódki.

– Celem eventu jest pokazanie i zaprezentowanie nowych smaków pewnej marki wódki oraz odświeżenie poprzednich za pomocą zabawy i komunikacji – mówi Anatolii Bohoriev. – Tematem przewodnim jest integracja, przyszłość oraz dobra zabawa, na którą zasługuje każdy, kto identyfikuje się z tą marką. Wykorzystując projekcje multimedialne, światło, farby neonowe i dobre podejście do konsumentów, udało mi się stworzyć „świeże wydarzenie,” którym uczestnicy będą̨ się zachwycać nie tylko w trakcie, wrzucając na bieżąco wideo i zdjęcia do social media, ale i po jego zakończeniu – czekając na kolejną edycję zabawy – podsumowuje Bohoriev.

To nie jedyny sukces Anatoliia Bohorieva. Na początku 2015 r. student zwyciężył w półfinale międzynarodowego konkursu IMEX International University Challenge. Anatolii miał za zadanie przygotować propozycję wydarzenia dla młodych profesjonalistów z branży spotkań, którego celem miała być inspiracja, motywacja i zachęcenie ich do innego, kreatywnego myślenia i tworzenia niestandardowych rozwiązań.

Więcej informacji: TUTAJ

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji od 02 kwietnia 2018 r. do 07 maja 2018 r.

Poniedziałek – Piątek 9.00 – 17.00
Sobota – nieczynne

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close