Dyrektorzy hoteli, właściciele agencji reklamowych oraz wiodących firm polskiego przemysłu spotkań wezmą udział w organizowanych przez naszych studentów obchodach Światowego Dnia Targów – Global Exhibiton Day 2017. To święto branży eventowej jest obchodzone na świecie po raz drugi. W ubiegłym roku świętowało je tysiące profesjonalistów z 60 krajów na – w tym studenci Szkoły Głównej Turystyki i Rekreacji z koła naukowego „2B”.

– Po raz drugi wspólnie zorganizujemy tę uroczystość. Studenci będą mieli okazję do zdobycia międzynarodowych kontaktów, poszerzenia swojej wiedzy oraz rozmów z pracodawcami – mówi dr Krzysztof Celuch, prorektor Szkoły Głównej Turystyki i Rekreacji.

Spotkanie odbędzie się 7 czerwca o godz. 18:00 w hotelu Sound Garden. Jednym z punktów programu będzie podsumowanie tegorocznych sukcesów Studenckiego Koła Turystyki Biznesowej „2B”,, SGTiR. Gościem specjalnym spotkania będzie Miłosz Stanisławski, General Manager Sound Garden Hotel.

– Podsumowanie roku ma celu przedstawienie naszej działalności oraz sukcesów w ostatnim roku akademickim, i stworzenie naszym członkom kolejnej możliwości spotkania z przedstawicielami polskiego przemysłu spotkań w niekonwencjonalnej atmosferze – dodaje Anatolii Bohoriev, przewodniczący SKN „2B”. 

Global Exhibiton Day zainicjowano w 2016 rok, by uczcić i promować przemysł targowy.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

01.06-23.06.2018:

poniedziałek- piątek  9.00- 17.00

24.06. – 30.09.2018:

poniedziałek- czwartek 10.00-18.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close