Wykładowca akademicki z ponad z ponad 30-letnim doświadczeniem. Według jej autorskiej koncepcji, Instytut Technologii Żywności i Gastronomii PWSIiP w Łomży został wyposażony w aparaturę technologiczno – badawczą o wartości ponad 17 mln złotych. Laureatka wielu wyróżnień w tym nagrody Rektora Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, nagrody I stopnia za osiągnięcia dydaktyczne czy nagrody JM Rektora za działalność organizacyjną II stopnia za „Raport samooceny – ocena instytucjonalna dla PKA”.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

01.06-23.06.2018:

poniedziałek- piątek  9.00- 17.00

24.06. – 30.09.2018:

poniedziałek- czwartek 10.00-18.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close