Akademia finansów i biznesu Vistula

wydarzenia 

Trendy Kulinarne 2017

2017-04-25 | Start
thumbnail

Przedmiotem seminarium będą nowe trendy w gastronomii obowiązujące w 2017 roku. Gościem seminarium będzie Paweł Anders Twórca koncepcji Restauracji WINESTONE i Dyrektor Projektu Winestone w grupie hotelowej ORBIS Wrocławianin, gastronomią zajmuje się zawodowo od 1993 roku. Kończył średnie szkoły o profilu gastronomicznym oraz technologii żywności i studnia w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Swoje doświadczenie zdobywał we Francji, Szwajcarii, Niemczech i w Polsce. Pracował dla dużych firm jak Moevenpick, Dorint, Accor i teraz Orbis. Wieloletni szef kuchni, który rozwijał koncepcję „ konsturtywizmu kulinarnego”. Twórca koncepcji Winestone w Polsce i Europie i zarządza całym projektem Winestone dla grupy hotelowej ORBIS.

Wydarzenie odbędzie się we wtorek, 25 kwietnia w godz. 10-12 w Auli A4.

nadchodzące wydarzenia

logo Vistula

Akademia Finansów

i Biznesu Vistula

ul. Stokłosy 3

02-787 Warszawa

tel. +48 22 45 72 300

fax +48 22 45 72 303

Przejdź do serwisów

Dołącz do nas

Bądź na bieżąco