Wpisowe 0 złotych + 20% zniżki na studia II stopnia

Wpisowe 0 złotych + 20% zniżki na studia II stopnia. Nie trać roku i skorzystaj z promocji!

Udział w Promocji uprawnia do skorzystania z następujących zniżek:

  • 0 złotych opłaty rekrutacyjnej (wpisowe)
  • 20% rabatu od kwoty opłaty za jeden semestr

Promocja skierowana do osób, które ukończyły studia stacjonarne lub niestacjonarne I stopnia w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji lub na Akademii Finansów i Biznesu Vistula i chcą kontynuować naukę na studiach II stopnia prowadzonych w języku polskim lub angielskim w trybie stacjonarnym lub niestacjonarnym. Promocja trwa od 22 stycznia 2018 roku do 28 lutego 2018 roku i dotyczy studiów w roku akademickim 2017/2018.

Szczegóły znajdziesz tutaj

0 € registration fee + 20% discount for the graduate studies. Don’t waste the semester, use the promotion.

The Promotion entitles students to:

  • a 0 € registration fee
  • a 20% discount for one semester of studies

The Promotion is addressed to full-time or part-time graduates of Vistula University and Warsaw School of Tourism and Hospitality Management who have completed their studies in the 2016/2017 academic year and are willing to continue their graduate studies in Polish or English, either full-time or part-time in the 2017/2018 academic year. Promotion starts from 22nd of January 2018 and ends on 28th of February 2018.

Details here

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

Godziny pracy w maju 2018:
Poniedziałek – Piątek 10.00 – 17.00
Sobota – nieczynne

Od czerwca 2018

Poniedziałek 10.00 – 18.00

Wtorek 10.00 – 18.00

Środa 10.00 – 18.00

Czwartek 10.00 – 18.00

Piątek 9.00 – 17.00

Sobota 10.00 – 16.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close