Sprawdź inne kierunki na Dniach Otwartych

Człowiek maszyna, czyli co jeść, aby być jak Robert Lewandowski

Dziękujemy, że jesteś z nami. Jeśli chcesz rozwijać się w obszarze dietetyki, zdobyć specjalistyczną wiedzę i praktyczne umiejętności, na pewno ciekawi cię, co je Robert Lewandowski. Ten wybitny piłkarz osiągnął sukces nie tylko dzięki ciężkiej pracy, ale także diecie skomponowanej specjalnie dla niego.

Dowiedz się więcej o tym, jak odżywia się człowiek maszyna i o studiach w Szkole Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Webinar poprowadzi dr Mariusz Jaworski.

Start 3 lipca 2020 r. o godz. 16:00

ZAREJESTRUJ SIĘ NA WEBINAR

 

Dziś zdrowe, racjonalne odżywianie jest ważne nie tylko w sporcie. To stale rosnąca potrzeba współczesnych społeczeństw, a także moda. Specjaliści, którzy mają solidną, kompleksową wiedzę z zakresu dietetyki są dziś poszukiwani i pożądani. Znajdziesz się wśród nich dzięki studiom w Szkole Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Na kierunku Dietetyka zyskasz kompetencje, które pozwolą ci działać w obszarach mających wpływ na zdrowie i samopoczucie człowieka. Dzięki zdobytej wiedzy sam będziesz mógł komponować diety. Zapewnisz swoim klientom sprawność, odpowiednią wydolność i kondycję psychiczną, a nawet dobry wygląd skóry. Z nami zyskasz renomę profesjonalisty i pewną pozycję na rynku.

Dowiedz się więcej o kierunku Dietetyka I stopnia

Podczas Dni Otwartych w Vistuli zyskasz również możliwość skorzystania z wyjątkowej promocji – 50% rabatu na pierwszy rok studiów licencjackich lub magisterskich. Więcej o promocji dowiesz się podczas Dni Otwartych. Zapraszamy! 😊

dr Mariusz Jaworski – doktor nauk o zdrowiu, dietetyk, psycholog i seksuolog; pracę doktorską z zakresu zaburzeń odżywiania obronił w 2015 r. na II Wydziale Lekarskim Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego; pracownik naukowy w kilku projektach grantowych, w tym grantach międzynarodowych (np. w polsko-norweskim grancie PRACTA); członek Polskiego Towarzystwa Psychologicznego i Polskiego Towarzystwa Dietetyki; recenzent w kilku międzynarodowych czasopismach z obszaru nauk medycznych i nauk o zdrowiu; w pracy naukowej zajmuje się i z psychospołecznymi aspektami zaburzeń odżywiania, cukrzycą typu 2, psychometrią, metodologią badań w dietetyce, a także problemami seksuologicznymi osób dorosłych związanymi z rozwojem psychoseksualnym człowieka.

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close