UMÓW SIĘ NA INDYWIDUALNĄ KONSULTACJĘ

Więcej

Naukowcy od wielu lat debatują na temat skutków hodowli mięsa. W diecie ludzi jest go coraz mniej, bardziej popularne stają się warzywa. Czy nasz organizm rzeczywiście potrzebuje tego konkretnego rodzaju białka, jakie dostarcza mięso? Czy moda wpływa na kształtowanie naszych zachowań żywieniowych? Podczas webinaru spróbujemy odpowiedzieć na pytanie, jakie są dobre i złe strony spożywania mięsa?

Cykl webinarów dla maturzystów 2022 jest już zakończony.

Spotkanie online poprowadzi dr hab. inż. Ewa Gondek, nauczyciel akademicki z wieloletnim stażem, promotor 100 prac dyplomowych oraz promotor w trzech przewodach doktorskich. Odbywała liczne szkolenia i staże naukowe w kraju i za granicą. Autorka lub współautorka ponad stu oryginalnych prac badawczych, z zakresu nauk o żywności oraz licznych monografii i podręczników akademickich. Współpracuje z wieloma ośrodkami naukowymi oraz producentami żywności w zakresie projektowania nowych produktów, ekspert PARP.

 

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close