UMÓW SIĘ NA INDYWIDUALNĄ KONSULTACJĘ

ZAMÓW KONSULTACJĘ

Dziękujemy, że jesteś z nami. Stworzymy doskonały team. Ty masz plan, aby jak najlepiej zdać maturę, a my Ci w tym pomożemy.

Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak się uczyć, aby było to skuteczne, jak zmobilizować się i zmotywować do nauki na każdym etapie przygotowań do egzaminu dojrzałości, zapisz się na webinar. Otrzymasz rzetelną wiedzę i praktyczne wskazówki.

Start 17 marca 2021 r. o godz. 17:30.

Czy wiesz, że wykorzystujesz potencjał swojego mózgu tylko w nieznacznym zakresie? Możesz jednak wycisnąć z niego dużo więcej – dzięki odpowiedniej diecie i aktywności fizycznej.  Podczas naszego webinaru dowiesz się, co pić i jeść, aby podkręcić mózg. Czy kawa i napoje energetyczne to dobre rozwiązanie? A może powinieneś sięgnąć po suplementy? Pamiętaj o przerwach i ćwiczeniach, ale jakie są najlepsze, by nauka była najskuteczniejsza? Z nami zyskasz niezbędną wiedzę w tym zakresie i praktyczne wskazówki.

Dołącz do nas! 

17 marca 2021 r. o godz. 17:30.

dr hab. inż. Ewa Gondek
Pracownik Instytutu Nauk o Żywności SGGW. Nauczyciel akademicki z wieloletnim stażem, promotor 100 prac dyplomowych, promotor w trzech przewodach doktorskich. Odbywała liczne szkolenia i staże naukowe w kraju i za granicą. Autorka lub współautorka ponad stu oryginalnych prac badawczych, z zakresu nauk o żywności oraz licznych monografii i podręczników akademickich. Współpracuje z wieloma ośrodkami naukowymi oraz producentami żywności w zakresie projektowania nowych produktów, ekspert PARP. Realizator lub kierownik wielu projektów badawczych KBN, NCBiR, 7PR UE. Redaktor czasopisma naukowego z listy A MNiSW.

 

Zainteresowania dydaktyczne/badawcze:

  • żywienie człowieka;
  • dietetyka;
  • żywność funkcjonalna;
  • projektowanie produktów i potraw prozdrowotnych;
  • technologia żywności;
  • inżynieria żywności;
  • techniki w badaniu i przetwórstwie żywności;
  • dodatki do żywności;
  • biotechnologia żywności.

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close