UMÓW SIĘ NA INDYWIDUALNĄ KONSULTACJĘ

Więcej

Dr hab. Krzysztof Celuch, ceniony wykładowca Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula i Pełnomocnik Rektora ds. Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym został wyróżniony najbardziej prestiżową międzynarodową nagrodą przemysłu spotkań przyznawaną przez Events Industry Council (EIC). Trafił do „Hall of Leaders”.

Nagroda „Hall of Leaders” to najważniejsze wyróżnienie w branży spotkań, można je porównać do Oskara za całokształt twórczości w świecie filmu. Events Industry Council wyróżnia w „Hall of Leaders” wybitnych liderów, którzy ukształtowali branżę spotkań i wydarzeń, nadal ją rozwijają, mają wybitne osiągnięcia oraz są zaangażowani w działania charytatywne i społeczne.

Events Industry Council prowadzi program „Hall of Leaders” od 1985 roku. Po raz pierwszy w historii nagrody trafi ona do reprezentanta polskiej branży spotkań.

Kandydatów do nagrody zgłaszają przedstawiciele organizacji branżowych, prezentując ich dokonania oraz rekomendacje środowiska.

– Samo wyróżnienie to jakby wkroczenie do zupełnie nowego świata – mówi dr hab. Krzysztof Celuch. – Jako profesor akademicki i przedsiębiorca zaangażowany w rozwój spotkań doceniam fakt, iż po raz pierwszy w prawie 40-letniej historii programu został wyróżniony Polak. Dziękuję wszystkim, z którymi miałem okazję przez ostatnie 20 lat zrealizować liczne projekty, na czele z osobami zrzeszonymi pod szyldem Meeting Professionals International. Na pewno to wyróżnienie zmotywuje mnie na kolejne lata – podsumował.

Oficjalnie nowi członkowie „Hall of Leaders” zostaną uhonorowani podczas Global Awards Celebration, która odbędzie się w Aria Resort & Casino w Las Vegas, 10 października.

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close