Konf Silder 1

W związku z pandemią koronawirusa konferencja „Edukacyjna rola turystyki kulinarnej w rozwoju regionalnym”, organizowana przez Szkołę Główną Turystyki i Hotelarstwa Vistula oraz Instytut Wiedzy i Umiejętności, nie odbędzie się w zaplanowanym terminie 14-15 maja 2020 r.

Ustalenie nowej daty nie jest dziś możliwe. Wstępnie planowane jest zorganizowanie wydarzenia jesienią, ale jego forma zależy od sytuacji epidemicznej w kraju. Możliwe jest wykorzystanie technologii zdalnych i przyjęcie formuły videokonferencji.

Celem konferencji jest stworzenie płaszczyzny wymiany poglądów i doświadczeń oraz zaprezentowanie dobrych praktyk w zakresie intensyfikacji turystyki kulinarnej, edukacji poprzez tę formę turystyki oraz wpływu turystyki kulinarnej na rozwój regionalny. W jej ramach zaplanowano wystąpienie gościa specjalnego – Erika Wolfa, dyskusję, debaty tematyczne, sesję referatową oraz warsztaty.

Więcej szczegółów na https://bit.ly/3etSZ5Y

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close