Wirtualne targi pracy JobDay 2020!

Zarejestruj się

Miarą sukcesu uczelni są dokonania zawodowe absolwentów. To oni świadczą o jakości kształcenia i praktycznego przygotowania. Są jej najlepszymi ambasadorami, wskazując jednocześnie innym drogę rozwoju.

– Nasi absolwenci osiągają ogromne sukcesy – mówi dr hab. Jolanta Żyśko, rektor Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. –  Chcemy mieć z nimi kontakt, móc ich wspierać, docenić, i po prostu się nimi pochwalić. A jest kim! – dodaje. – Mam kontakt z wieloma z nich i widzę, jak się rozwijają, są doceniani w firmach, w których pracują, zdobywają nagrody branżowe i tworzą własne biznesy.

Właśnie z myślą o swoich polskich i zagranicznych absolwentach SGTiH Vistula organizuje konkurs „Kompasy Vistuli”. Jego celem jest wyłonienie i uhonorowanie osób, które odniosły znaczący sukces na polu zawodowym związanym z szeroko pojętą gościnnością, w pracy w sektorach takich jak: turystyka, hotelarstwo i HORECA, branża spotkań, zarządzanie sportem lub w innych sektorach.

„Kompasy Vistuli” zostaną przyznane w dwóch kategoriach: 

  • Menedżer;
  • Przedsiębiorca.

Konkurs składa się z czterech etapów:

  • I etap – otwarte zgłoszenia kandydatów;
  • II etap– nominacje;
  • III etap – przyjęcie nominacji i przesłanie dokumentów konkursowych;
  • IV etap – wybór finalistów i laureatów.

Ogłoszenie zwycięzców odbędzie się 7 kwietnia 2020 r., w Hotelu Novotel Warszawa Centrum, podczas wielkiej gali z okazji 10-lecia Studenckiego Koła Naukowego Turystyki Biznesowej 2B oraz Global Meetings Industry Day 2020.   

Kandydatów do Konkursu można zgłaszać do 10.03.2020 r.

Formularz zgłoszeniowy

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close