Aż trzy statuetki trafiły do nas po gali MP Power Night. Nagrody branży eventowej zdobyły dr hab., prof. Jolanta Żyśko, rektor Szkoły Głównej Turystyki i Rekreacji, studentka naszej uczelni Anastasiya Kyryllova oraz jej absolwentka Katerina Melnik.

Prof. Jolanta Żyśko zdobyła pierwszą nagrodę MP Power Awards – Power 12 w kategorii Meeting Planner Stowarzyszenie, przyznawanej za zlecanie i merytoryczny nadzór nad eventami, kongresami i seminariami. Doceniono jej etykę branżową i jakość współpracy. Kierowana przez prof. Żyśko SGTiR od dwóch lat jest m.in. gospodarzem największego wydarzenia branży eventowej w Polsce – Meetings Week Poland, regularnie organizuje też seminaria i konferencje naukowe i biznesowe.

Anastasiya Kyryllova, studentka Szkoły Głównej Turystyki i Rekreacji zwyciężyła w towarzyszacym MP Power Awards konkursie Młody Kreatywny Branży Eventowej 2017. Pokonała studentów z całej Polski, a w samym finale dwoje innych studentów naszej Grupy Uczelni Vistula. Tuż za nią na podium znaleźli się bowiem Magda Klimczyk z SGTiR oraz Paweł Tuszyński z Akademii Finansów i Biznesu Vistula.

Trzecią statuetkę – w konkursie Odkrycie Roku 2017 – zdobyła Katerina Melnik, absolwentka SGTiR, a obecnie Individual Sales & E-commerce Manager Sound Garden Hotel. Katerinę doceniono za kreatywność i zaangażowanie, które pozwoliło jej już teraz zaistnieć na arenie polskiej branży spotkań. W finale konkursu znalazła sie jeszcze jedna absolwentka SGTiR – Katarzyna Kalinowska.

Nagrody wręczono podczas gali MP Power Night 23 marca na Torze Wyścigów Konnych Służewiec w Warszawie. Wydarzenie było finałowym eventem Meetings Week Poland 2018.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- czwartek 10.00-18.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close