Lisbona

Kogo poszukujemy? 

10 otwartych, kreatywnych i żądnych przygód studentów studiów licencjackich lub magisterskich studiujących na kierunkach: Turystyka i Rekreacja, Zarządzanie, Finanse i Rachunkowość oraz Ekonomia.

Aplikuj teraz! 

Wyślij e-mail wraz ze swoim CV oraz listem motywacyjnym na adres: erasmus@vistula.edu.pl 

Pierwszy termin upływa 20 grudnia!

Opis programu

Podczas projektu, w międzynarodowych zespołach, będziesz pracować nad znalezieniem innowacyjnych rozwiązań i kreatywnych pomysłów. Będziesz badał branżę turystyczną w Polsce i spróbujesz znaleźć rozwiązania powstałych problemów. Pod koniec ICE LAB opracujesz szczegółowy raport prezentujący swoje rozwiązania i pomysły.

Czas i miejsce

Projekt będzie realizowany w dniach 5- 11 maja w Lizbonie w Portugalii. Sobota jest dniem wolnym. Powrót następuje w sobotę albo w niedzielę.

Uczestnicy

  • 70 studentów z 7 różnych krajów: Austria, Belgia, Finlandia, Niemcy Polska, Portugalia, Holandia
  • Grupa Uczelni Vistula może wysłać 10 studentów do Lizbony

Dlaczego warto?

  • Nauczysz się działać w międzynarodowym środowisku
  • Rozwiniesz nowe umiejętności
  • Nawiążesz nowe kontakty i przyjaźnie
  • Nauczysz się kreatywności i nieszablonowego myślenia
  • Poznawasz inne kultury
  • Uzyskasz 2 punkty ECTS

Zakwaterowanie

Zatrzymamy się w hostelu w Lizbonie

Koszty, jakie musisz ponieść

  • Zakwaterowanie (nocleg i śniadanie), transport do i z lotniska w Lizbonie i koszty administracyjne wynoszą około 200 euro.
  • Lot powrotny (im szybciej zarezerwowane, tym tańsze)

Aplikuj teraz!

Wyślij e-mail na adres erasmus@vistula.edu.pl wraz ze swoim CV i listem motywacyjnym po angielsku.

Pierwszy termin mija 20 grudnia !!

 

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close