7 października w godz. 18.00-20.00 odbędzie się oficjalne rozpoczęcie roku akademickiego w Grupie Uczelni Vistula. W ramach uroczystości dziennikarz Zygmunt Chajzer poprowadzi debatę z młodymi biznesmenami, którzy opowiedzą o swoich pomysłach na startup. Dodatkowo, będzie można zapoznać się z uczelnią, oglądając piaskową animację, wykonaną na żywo.

 

Zapraszamy studentów studiów I, II stopnia i inżynierskich, podyplomowych, doktorów, którzy odbiorą swoje dyplomy, pracowników dydaktycznych i administracyjnych – całą społeczność akademicką Grupy Uczelni Vistula.

GUV przywiązuje bardzo dużą wagę do współpracy z biznesem. Zatem i rok akademicki rozpoczniemy rozmową na temat przedsiębiorczości. Co trzeba wiedzieć, zakładając własną firmę? Z jakimi przeszkodami młody przedsiębiorca będzie musiał się zmierzyć na pewno? Kiedy najlepiej zacząć myśleć o własnej przedsiębiorczości? Na te i inne pytania odpowiedzą: Tomasz Żołyniak – współtwórca spółki Energia Polska sp. z o.o., Andrzej Bobak – twórca specjalistycznego biura podróży www.snowmotion.pl, Miłosz Stanisławski – General Menager pierwszego SMARThotelu w Polsce – Soundgarden Hotel w Warszawie, oraz Grzegorz Albrecht – niezależny doradca, mentor i networker.

O ich sposób na sukces będzie pytał prezenter radiowy Zygmunt Chajzer. 

Dowiedz się więcej o debacie

 

 

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- środa 10.00-18.00
czwartek (9.08.2018) 10.00-17.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close