Wydział Turystyki i Rekreacji w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji serdecznie zaprasza na konferencję naukową nt. Miejsce żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce i dietetyce, która odbędzie się 17 maja 2016 rok w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji w Warszawie. 
Patronat Naukowy nad konferencją objęła
JM Rektor dr hab. Jolanta Żyśko, prof. SGTiR
 

Cel Konferencji:

Celem konferencji jest przedstawienie i dyskusja dotycząca znaczenia żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce, dietetyce. Konferencja ma być okazją do wymiany poglądów, doświadczeń i wyników badań dotyczących wyzwań i perspektyw, jakie stwarza żywność tradycyjna dla kultury, turystyki i dietetyki oraz zachęcenie do twórczej dyskusji i wdrażania nowych badań dotyczących kreatywnego i aktywnego kształtowania roli żywności tradycyjnej.

Do udziału w konferencji zapraszamy:

Kadrę naukową uczelni warszawskich i innych ośrodków akademickich
Przedstawicieli organizacji turystycznych
Dietetyków
Właścicieli gospodarstw agroturystycznych
Restauratorów
Przedstawicieli biur podróży
Przedstawicieli organizacji konsumenckich
Pracowników Polskiej Organizacji Turystycznej
Pracowników Regionalnych Organizacji Turystycznych
Przedstawicieli organizacji samorządu gospodarczego
Studentów wyższych uczelni

 

     

Gościem specjalnym będzie
Pani Beata Pawlikowska,
która zechce się z nami podzielić swoim doświadczeniem o obserwacjami
na temat żywności tradycyjnej

 

Na podstawie najciekawszych doniesień zostanie złożona monografia

Uczestnicy otrzymują certyfikat potwierdzający udział w konferencji, 

Rejestracja na konferencję on-line do 15.05.2016

 

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- czwartek 10.00-18.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close