23 lutego br. zapraszamy na seminarium z cyklu Żywienie a zdrowie, podczas którego  Mikołaj Choroszyński – dietetyk, powie nam  jak wprowadzić zdrowe nawyki w progi naszej kuchni – Odżywianie dla Par.

Termin: 23 luty 2016, godzina: 17:00 
Miejsce: Aula  nr 4

 

 

 
    

Mikołaj Choroszyński – absolwent SGTIR,  dietetyk do zadań specjalnych! Poprzez połączenie wieloletniej praktyki i wiedzy żywieniowo-dietetycznej oraz psychodietetyki, wie doskonale, że nawet najzdrowsza kuchnia jest nie do przyjęcia jeżeli jest nie smaczna. Co więcej diety z wykluczeniami i nietolerancjami, mogą być bardzo kolorową i ciekawą przygodą! Oprócz wywiadu żywieniowego w swojej praktyce na spotkaniu stosuje również dialog motywacyjny. Jako Gastro coach kształci swoich słuchaczy w sprawnym poruszaniu się po kuchni, przestrzegając jednocześnie zasad prawidłowego odżywiania. Jest właścicielem poradni dietetycznej Bdieta, prowadzi fanpage oraz blog, gdzie zamieszcza sprawdzone autorskie przepisy. Ponadto jest pasjonatem aktywności fizycznej i podróży, a opowiadając o nich potrafi zarazić słuchaczy.
Specjalizuje się w dietach oczyszczających, odchudzających dla mężczyzn jaki i kobiet w różnym wieku, dietach niskowęglowodanowych, dietach osób aktywnych fizycznie nastawionych na redukcję lub przyrost masy, dietach wspomagającej leczenie depresji i wahań nastrojów, dietach zbilansowanych- codziennych.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- środa 10.00-18.00
czwartek (9.08.2018) 10.00-17.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close