Przedmiotem seminarium będą nowe trendy w gastronomii obowiązujące w 2017 roku. Gościem seminarium będzie Paweł Anders Twórca koncepcji Restauracji WINESTONE i Dyrektor Projektu Winestone w grupie hotelowej ORBIS Wrocławianin, gastronomią zajmuje się zawodowo od 1993 roku. Kończył średnie szkoły o profilu gastronomicznym oraz technologii żywności i studnia w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Swoje doświadczenie zdobywał we Francji, Szwajcarii, Niemczech i w Polsce. Pracował dla dużych firm jak Moevenpick, Dorint, Accor i teraz Orbis. Wieloletni szef kuchni, który rozwijał koncepcję „ konsturtywizmu kulinarnego”. Twórca koncepcji Winestone w Polsce i Europie i zarządza całym projektem Winestone dla grupy hotelowej ORBIS.

Wydarzenie odbędzie się we wtorek, 25 kwietnia w godz. 10-12 w Auli A4.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- czwartek 10.00-18.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close