Prodziekan Wydziału Inżynierskiego
e-mail: e.kopciuszewska@vistula.edu.pl
Wydział: Wydział Biznesu i Stosunków Międzynarodowych
Kierunek kształcenia: Zarządzanie

Autorka ponad 90 publikacji, laureatka nagródy za zasługi dla rozwoju naukowego, edukacyjnego i organizacyjnego za cykl publikacji z zakresu doskonalenia zarządzania jakością;  współorganizatorka i organizatorka konferencji, uczestniczka wielu projektów np. „Model ZASAD etycznej pracy dla uczelni w Polsce i Europie dla kształcenia przyszłych menedżerów”; promotor ponad 160 inżynierów, licencjatów i magistrów; wyróżniona w plebiscycie na pracownika roku 2017 Grupy Uczelni Vistula.

Zainteresowania badawcze:

  • rozwój systemów zarządzania jakością, ocena poziomu jakości, symulacje komputerowe dla optymalizacji procesów, modelowanie, prognozy;
  • wdrażanie i ocena skuteczności funkcjonowania zintegrowanych systemów zarządzania, wdrażanie systemu informatycznego w zarządzaniu;
  • zarządzanie przez jakość (TQM), aspekty zarządcze motywacji, zaangażowania, ciągłego doskonalenia i społecznej odpowiedzialności;
  • wartość kapitału intelektualnego w zarządzaniu jakością, strategia personalna, przewaga konkurencyjna oparta na jakości kapitału ludzkiego, korzyści doskonalenia jakości kapitału ludzkiego, efektywność działalności organizacji, innowacyjność, międzynarodowa pozycja gospodarki;
  • zarządzanie procesami w przedsiębiorstwie, podejście procesowe, Business Process Reenginering;
  • metody i narzędzia doskonalenia – praktyczne korzyści stosowania instrumentarium.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- środa 10.00-18.00
czwartek  10.00 – 17.00

 Piątek – 9.00 – 17.00

Sobota – 9.00 – 15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close