Stowarzyszenie Mediatorów Gospodarczych, MBA. Absolwent Master of Business Administration na Franklin University w Ohio, Stany Zjednoczone oraz Katedry Prawa i Administracji Politechniki Opolskiej. Ukończył studia podyplomowe z Rachunkowości zarządczej na Uniwersytecie Opolskim, studia Balanced Scorecard oraz Controlling i audit w przedsiębiorstwie w Wyższej Szkole Biznesu w Dąbrowie Górniczej. Posiada 15 lat doświadczenia menedżerskiego. Certyfikowany księgowy i finansista, menedżer sprzedaży, trener, i konsultant; biznesowo oraz życiowo pozostający w nurcie nowoczesnych metod zarządzania i sprzedaży. W obszarze szkoleń kieruje się efektem; projekty szkoleniowe jego autorstwa cieszą się dobrą renomą wśród słuchaczy (ponad tysiąc godzin szkoleniowych zrealizowanych w ciągu ostatnich 4 lat).

W Concept Advising z sukcesem buduje oraz kieruje zespołem specjalistów, których misją i pasją jest wdrażanie nowych standardów w obszarze przewagi konkurencyjnej; działa w obszarze Business Consulting oraz doradztwa gospodarczego i księgowego.
Wybrane szkolenia zrealizowane w ramach projektów współfinansowanych ze środków europejskich, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki:

  • Prawo i Finanse (projekt pn. Nowoczesna Akademia Własnego Rozwoju NAWR);
  • Finanse dla niefinansistów oraz Finanse i controlling – czyli jak sprawić, by biznes się rozwijał (projekt pn. Mikro-Szkoła Zarządzania);
  • Przedsiębiorczość i innowacyjność w rozwoju własnej kariery (projekt pn. Technikum Nowej Ery – program rozwojowy technikum samochodowego).

Prywatnie interesuje się historią biznesu. Hobby to golf i narciarstwo.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- środa 10.00-18.00
czwartek (9.08.2018) 10.00-17.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close