Kierunek kształcenia: Dietetyka, Turystyka i Rekreacja

Ekspertka w dziedzinie racjonalnego, zdrowego żywienia; aboslwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW; ukończyła liczne szkolenia dotycząc dietetyki; uczestniczyła w wielu projektach dotyczących zdrowego odżywiania, brała udział w programach prowadzonych przez fundację Carrefour – ,,ABC of Healthy Eating’’, ,,ABC of Healthy Eating – ABC of Kids Nutrition’’, „ABC Żywienia Dzieci i Rodziców” , w projekcie ,,Wiem co jem’’ dla osób odpowiedzialnych za żywienie w placówkach oświatowych oraz w programie ,,Trzymaj Formę!’’, adresowanym do uczniów klas I-III gimnazjum.

 

Zainteresowania badawcze:

  • technologia i produkcja żywności,
  • gastronomia,
  • kuchnie narodowe,
  • obsługa konsumenta w gastronomii,
  • zawartość wybranych składników odżywczych (kwasów tłuszczowych) na jakość produktów spożywczych.
Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close