Autor ponad 600 publikacji naukowych. Doktor honoris causa Politechniki Koszalińskiej. Należy do kolegiów redakcyjnych i rad programowych kilku naukowych czasopism krajowych i zagranicznych. Inicjator i kierownik naukowy Szkoły Letniej „Postęp w inżynierii żywności”. Honorowy Wiceprezydent ( i Przewodniczący VI Sekcji ) CIGR – International Commission of Agricultural and Bioprocess Engineering , członek (Life Member) Azjatyckiego Stowarzyszenia Inżynierii Rolniczej (AAAE). Rzeczoznawca Stowarzyszenia Inżynierów Mechaników Polskich (SIMP), ekspert Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego ( SITSpoż. Honorowy Prezes ( i ekspert) Polskiego Towarzystwa Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego „Spomasz” (PTiTPS). Odznaczony Krzyżem Kawalerskim OOP, Złotym i Brązowym Krzyżem Zasługi, Medalem Komisji Edukacji Narodowej i Medalem „Za Zasługi dla Wynalazczości,’ przyznanym przez Premiera RP.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- środa 10.00-18.00
czwartek (9.08.2018) 10.00-17.00

 Piątek – 9.00-17.00

Sobota – 9.00-15.00

Kontakt:

telefon: 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close